Δράσεις

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2014

Μέσα σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, το Σωματείο μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα του Πολυχώρου ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014.

Από νωρίς μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ανταλλάζοντας ευχές.
Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Κος Διονύσιος, ο Βουλευτής Ζακύνθου Κος Κοντονής Σταύρος, , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Ζακύνθου, Κος Μυλωνάς Διονύσιος , ο , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζακύνθου, κ. Γιώργος Αρμένης, ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου, Κος Λαδικός Άκης ο Διοικητής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Ι.Ν., κ. Στάθης Μπετίνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζακύνθου, Κος Στρούζας Στέφανος , δημοσιογράφοι και φίλοι του Σωματείου .
Η βραδιά ξεκίνησε με ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Κο Γιάννη Γρέκα και κατόπιν ευλόγησε και έκοψε την πίτα ο Μητροπολίτης Ζακύνθου. Στη συνέχεια το λόγο πήραν για ευχές και λίγες κουβέντες οι επίσημα προσκεκλημένοι.
Να σημειωθεί ότι φέτος το Σωματείο μας απένειμε τιμητικές διακρίσεις, στο Κο Κομιώτη Γιάννη, πρώην Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου και στην οικογένεια του αείμνηστου Βυθούλκα Αντώνη, πρώην Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας και Δημοτικού Σύμβουλου.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις υπέροχες φωνές και τραγούδια τους, ΄΄Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος΄΄, δίνοντας μια διαφορετική εορταστική και χαρούμενη νότα, στη βραδιά.