Δράσεις

 

Εβδομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης

Το Σωματείο μας συμμετείχε ενεργά στην Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Επιμελητηρίου Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα :
την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας, διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της ΑΓΕΖ και των παλαιμάχων της ΑΓΕΖ. Τα έσοδα του φιλικού αγώνα πήγαν υπέρ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ( Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.) ΄΄ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ΄΄.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στις 11 το πρωί, αντιπροσωπεία του Σωματείου μας , συνοδευόμενη από μέλη του Επιμελητηρίου Ζακύνθου και την Τροχαία Ζακύνθου, περπάτησαν την πόλη της Ζακύνθου για τη διαπίστωση της προσβασιμότητας. Εκεί ως συμβολική κίνηση κολλήθηκαν αυτοκόλλητα στα οχήματα που ήταν παράνομα σταθμευμένα και καταλάμβαναν ράμπες και θέσεις στάθμευσης αναπηρικών αυτοκινήτων.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 6:30 το απόγευμα ο Πρόεδρος του σωματείου μας, Κος Γρέκας, εκπροσώπησε το Σωματείο μας στην Ημερίδα με
θέμα : « Αναζητώντας λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα, συναντάμε τις κοινωνικές δομές της Ζακύνθου ». Εκεί έκανε μια αναφορά στο προφίλ του Σωματείου, στους στόχους και στις επιδιώξεις του.