Δράσεις

 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015

Μέσα σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, το Σωματείο μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα του Πολυχώρου ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015.
Από νωρίς μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ανταλλάζοντας ευχές.
Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας, Κος Καποδίστριας Παναγιώτης, , ο Πειριφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ζακύνθου, Κος Καμπίτσης Θεόδωρος , ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Κος Κολοκοτσάς Παύλος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ζακύνθου, Κος Βανταράκης Βαγγέλης ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου, Κος Κόκλας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Ι.Ν., κ. Σταυρίδης Μιχάλης, η υπεύθυνη του Κ.Δ.ΑΠ.μεΑ. Ζακύνθου ΄΄Ιωάννης Βαρδακαστάνης΄΄, Κα Κούτση Διονυσία, η Αντιπρόεδρος του ΄΄Φιλόξενου΄΄ Αθλητικού Συλλόγου Α.μεΑ. Ζακύνθου, Κα Μαρία Λιβέρη , η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τμήματος Α.μεΑ. του Κέντρου Κοιν. Πρόνοιας, Κα Πέττα, δημοσιογράφοι και φίλοι του Σωματείου.
Η βραδιά ξεκίνησε με ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Κο Γιάννη Γρέκα και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Στη συνέχεια το λόγο πήραν για ευχές και λίγες κουβέντες οι επίσημα προσκεκλημένοι.
Να σημειωθεί ότι φέτος το Σωματείο μας απένειμε τιμητικές διακρίσεις , στους ΄΄Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος΄΄ και στον Καρδιολόγο, Κο Πέτρο Στραβοπόδη, για την κοινωνική τους προσφορά.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις υπέροχες φωνές και τραγούδια τους, ΄΄Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος΄΄, δίνοντας μια διαφορετική εορταστική και χαρούμενη νότα στη βραδιά.