Δράσεις

 

Κοπή Πίτας 2016

Μέσα σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, το Σωματείο μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην Κοσμική ταβέρνα ΄΄ ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ΄΄, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016.
Από νωρίς μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ανταλλάζοντας ευχές.
Η βραδιά ξεκίνησε με ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Κο Γιάννη Γρέκα και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, από το Μητροπολίτη Ζακύνθου, Διονύσιο Δ΄.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, μετέφερε τις ευχές για καλή χρονιά από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ., Κο Γιάννη Βαρδακαστάνη και από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, της Π.Ι.Ν., Κο Μιχάλα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Για τους ίδιους λόγους ο Ταμίας του Σωματείου μας, Κος Παντής, διάβασε τον χαιρετισμό του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Κου Κοντονή.
Κατόπιν το λόγο πήραν για ευχές και λίγες κουβέντες οι επίσημα προσκεκλημένοι.
Να σημειωθεί ότι φέτος το Σωματείο μας , σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα απένειμε τιμητικές διακρίσεις , στην οικογένεια του Κοντόσταυλου Δημήτρη, ιδρυτικού μέλους και επί σειρά ετών Πρόεδρό του και στην οικογένεια της Ορφανού Ιωάννα, επί σειρά ετών Γεν Γραμματέας, για την προσφορά τους στο αναπηρικό κίνημα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Στάθης και Αντίοχος Αντώνης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Ι.Ν., Κος Μπετίνης Στάθης, η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ζακύνθου, Κα Λιβέρη Μαρία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου Κοιν Πρόνοιας , Κα Πέττα, κ.α.
Η βραδιά συνεχίστηκε, με φαγητό, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση μέχρι αργά.
Οι τυχεροί του φλουριού ήταν 2 νεαρά μέλη του Σωματείου μας, ο Παπαγεωργόπουλος Διονύσης και η Μπάστα Βασιλική, που πήραν το ανάλογο αντίτιμο.