Δράσεις

 

Κοπή Πίτας 2017

Μέσα σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, το Σωματείο μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Κοσμικό Κέντρο LACITE PALACE, στο Σαρακινάδο Ζακύνθου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017.
Από νωρίς μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ανταλλάζοντας ευχές.
Η βραδιά ξεκίνησε με ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, Κο Γιάννη Γρέκα και από τον επίτιμο καλεσμένο μας, τον Πρόεδρο της Εθνικής συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Κο Γιάννη Βαρδακαστάνη..
Επιπρόσθετα ο Ταμίας του Σωματείου μας, Κος Παντής, διάβασε τον χαιρετισμό του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου, Κου Κοντονή.
Κατόπιν το λόγο πήραν για ευχές και λίγες κουβέντες οι επίσημα προσκεκλημένοι.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Κο Καμπίτσης Θ., ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Κος Κολοκοτσάς Π., ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Ι.Ν., Κος Μπετίνης Στάθης και μέλη του Δ.Σ., ο Σχολικός Σύμβουλος της Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, Κος Παπαγεωργίου,ο Δ/ντής του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου, Κος Κλάδης Π., η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ζακύνθου, Κα Κελαράκη Δ., ο Πρόεδρος του Φιλόξενου Αθλητικού Συλλόγου Α.μεΑ. Ζακύνθου, Κος Ακτύπης Π., η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου Κοιν Πρόνοιας , Κα Πέττα, κ.α.
Η βραδιά συνεχίστηκε, με φαγητό, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση μέχρι αργά.
Οι τυχεροί του φλουριού ήταν 3 νεαρά μέλη του Σωματείου μας, ο Ροδίτης Χαράλαμπος, η Κλάδη Ευφραιμία και η Αγαλιανού Διονυσία , που πήραν το ανάλογο αντίτιμο.