Δράσεις

 

Εγκαίνια ΚΔΑΠΜΕΑ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στις 11 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ζακύνθου ΄΄ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ΄΄ ( Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.)., στην περιοχή Κοντέικα στο Ρομίρι Ζακύνθου.
Με συγκίνηση και υπερηφάνεια, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Κος Γιάννης Βαρδακαστάνης, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με το Δήμαρχο Ζακύνθου, Κο Παύλο Κολοκοτσά.
Ο Κος Βαρδακαστάνης φανερά συγκινημένος μίλησε για την ιδιαίτερη τιμή που του έγινε, με την απόφαση του Δήμου Ζακύνθου να δώσει στο Κέντρο το όνομά του ( μετά από πρόταση του Σωματείου μας) και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Ζακύνθου, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζακύνθου (Κ.Ε.ΔΗ.Ζ.) και τους εργαζόμενούς της, για τις προσπάθειές τους να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το Κέντρο, παρά τα εμπόδια και τα οικονομικά προβλήματα. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Κο Γιάννη Γρέκα και το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, αφού προσπάθησαν και αυτοί με τη σειρά τους σκληρά για την αποπεράτωση του Κέντρου.
Στην εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμες οι τοπικές αρχές και οι φορείς του νησιού, τελέστηκε αγιασμός αλλά παράλληλα κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Δυτικής Ελλάδας, Κος Χαροκόπος Αντώνης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μικρή γιορτή στην οποία τα παιδιά έλαβαν δώρα και τραγούδησαν για τους καλεσμένους.