Κοπή Πίτας 2018

Σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία “ ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στο κοσμικό Κέντρο “LA CITE PALACE”.
Από νωρίς άρχισαν να κατακλύζουν το χώρο μέλη του Σωματείου, μαζί με τους συγγενείς και φίλους τους., ανταλλάζοντας ευχές μεταξύ τους για το νέο έτος.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία κο. Μάνεση Ιωάννη, προς τους παρευρισκόμενους, ενώ αργότερα ακολούθησε χαιρετισμός και από τους επίσημους καλεσμένους της βραδιάς.
Λόγω απουσίας του Βουλευτή Ζακύνθου κου. Κοντονή, τον εκπροσώπησε ο κος. Γιαννάτος Ελευθέριος και διάβασε τον χαιρετισμό του.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κοπή της Πίτας από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, ο Δήμαρχος του Δήμου Ζακύνθου κος. Κολοκοτσάς Παύλος, ο Αντιδήμαρχος πόλεως Ζακύνθου κος. Κόκλας Γιάννης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ζακύνθου (πρώην ΟΔΑΖ) κος.Μπετίνης Στάθης
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με φαγητό, ποτό και διασκέδαση.
Ο τυχερός του φλουριού κέρδισε πλούσια δώρα, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά του καταστήματος ξενοδοχειακού εξοπλισμού «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» περιοχή Ξιφίτα.