Φεστιβάλ κατά της Βίας και των Ανισοτήτων

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 έλαβε χώρα, στην πλατεία Σολωμού το Φεστιβάλ κατά της Βίας και των Ανισοτήτων με τίτλο «ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΙΟΙ» που διοργανώθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Ζακύνθου με τη συμμετοχή πολλών ιδιωτικών και δημόσιων φορέων του νησιού.
Στο Φεστιβάλ παρευρέθηκε και χαιρέτησε η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών κα. Κούβελα Φωτεινή.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα διακρίσεων, Βίας και ρατσισμού ενώ έγινε προσπάθεια μέσα από τις διάφορες δράσεις που υλοποιηθήκαν στα πλαίσια του Φεστιβάλ να αναδειχθεί ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η ισότητα, ως αρχές μια υγιούς κοινωνικής συνύπαρξης όλων.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχε και το Σωματείο μας με εκπροσώπους τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κο. Μάνεση Ιωάννη και δύο μέλη του Δ.Σ. την κα. Βεντουρή Νίκη και Παπαδάτου Φωτεινή.
Τέλος, το ενημερωτικό υλικό που μοιράστηκε από τους εκπροσώπους του Δ.Σ. μας στο Φεστιβάλ ήταν από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.
festival