ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάνεσης Ιωάννης συναντήθηκε στο γραφείο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Αδελφότητας Ζακυνθινών Καλιφόρνιας κ. Νίκο Βλαχιώτη.
Σκοπός της συνάντησής ήταν να ευχαριστήσει ο κ. Μάνεσης προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Ζακυνθινών Καλιφόρνιας κ. Βλαχιώτη Νίκο για την ευγενική προσφορά του ποσού των 8.230,00$, που προσφέρθηκε στο Σωματείο μας ως οικονομική ενίσχυση, από τα οποία τα 4.040,00$ προέρχονται από την Αδελφότητα Ζακυνθινών Καλιφόρνιας, το ποσό των 150,00$ από την οικογένεια Πέτρου και Ελένης Μεταξά και τα υπόλοιπα 4.040,00$ από την οικογένεια του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Βαρδακαστάνη (αδελφού του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ι. Βαρδακαστάνη)
Σημειώνουμε ότι τόσο η οικογένεια του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Βαρδακαστάνη, όσο και η αδελφότητα έχουν επανειλημμένα ενισχύσει οικονομικά το Σωματείο μας.
Το ποσό αυτό αποτελεί σημαντική οικονομική βοήθεια προς το Σωματείο μας, καθώς τα Άτομα με Αναπηρίες, όπως και οι οικογένειές τους, είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο από τον οποιοδήποτε από την οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας. Ο κ. Μάνεσης δεσμεύτηκε ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων και εκδηλώσεων του Σωματείου.