ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ 2019

Σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 τα μέλη και φίλοι του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Σωματείου, ανταλλάζοντας ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος γεμάτο υγεία, δύναμη και ελπίδα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου προς τους παρευρισκόμενους, ενώ αργότερα ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επίσημους παρευρισκόμενους.
Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κος. Φίλιππος Βαρδακαστάνης μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κου. Βαρδακαστάνη Ιωάννη, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα του Προέδρου ως Ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, πατέρα Κωνσταντίνο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κος. Κασιμάτης Αντώνιος ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Ζακύνθου κου. Κοντονή Σταύρου, ο κος. Καμπίτσης Θεόδωρος ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κο. Νιοτόπουλο Ελευθέριο, ο Δήμαρχος Ζακύνθου κος. Κολοκοτσάς Παύλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κος. Μπετίνης Στάθης καθώς και υποψήφιοι Βουλευτές όπως η κα. Τετράδη Χριστίνα και υποψήφιοι δήμαρχοι όπως ο κος. Αρμένης Γιώργος, ο κος. Γιαννάτος Ελευθέριος και ο κος. Πάστρας Χρήστος. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ζακύνθου κος. Βαρυπάτης Μανώλης.
Η βραδιά ήταν γεμάτη κέφι και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το φαγητό, το ποτό και τη μουσική.