ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κo. ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΗ

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία κος. Μάνεσης Ιωάννης συναντήθηκε στα γραφεία του Σωματείου με τον υποψήφιο Δήμαρχο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κο. Κασσιμάτη Αντώνη συνοδεία μελών του συνδυασμού του « Ζάκυνθος Ανατροπή Αναγέννηση».
Ο πρόεδρος εξέθεσε τις θέσεις του Σωματείου προς τον υποψήφιο Δήμαρχο, σε θέματα που αφορούν κυρίως την προσβασιμότητα στα δημόσια κτίρια και τις υπηρεσίες του νησιού, αλλά και στην πόλη της Ζακύνθου με τις θέσεις στάθμευσης και τις ράμπες για τα αναπηρικά αμαξίδια, καθώς είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας που ταλαιπωρεί καθημερινά τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικές αναπηρίες.
Εκτός από την προσβασιμότητα, στο επίκεντρο της συζήτησης ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου τέθηκε και η προσβασιμότητα των ατόμων με κινητικές αναπηρίες στις παραλίες και θάλασσες του νησιού μας, ενώ ο Πρόεδρος του Σωματείου αναφέρθηκε και στις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου καθώς και η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, ζητώντας την άμεση στελέχωσή τους. Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος έλαβε τις θέσεις- Προτάσεις του Σωματείου και εγγράφως.
ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ 2