ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑμεΑ "ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ" ΓΙΑ ΑΝΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΑμεΑ

Στις 17 ,18 και 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, αρχαιρεσίες του Σωματείου με θέμα εκλογή αντιπροσώπων για το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2020, παρουσία της Νομικής Συμβούλου, Κας Πέττα Αγγελικής.

Η εκλογική διαδικασία διήρκεσε , όπως προαναφέραμε 3 ημέρες, λόγω της αδυναμίας προσέλευσης των ψηφοφόρων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 ένεκα της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων(ΙΑΝΟΣ) αποφασίστηκε η διακοπή της διαδικασίας και η συνέχισή της την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρες από τις 8:00π.μ. – 14:00μ.μ.

Στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00μ.μ, άνοιξε η κάλπη παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Σωματείου, Κας Πέττα Αγγελικής και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι.

Εκλέγονται ως αντιπρόσωποι του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου « ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» για το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ οι πρώτοι δύο υποψήφιοι, πλειοψηφώντας σε σταυρούς προτίμησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος και ο Γεν.Γραμματέας κος. Μπενίσης Μάριος, και ως αναπληρωματικά μέλη η κα. Παπαδάτου Φωτεινή και ο Ταμίας του Δ.Σ. κος. Παντής Σταύρος.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Σωματείου για την προσέλευσή τους κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις πρώτές δύο μέρες στο νησί μας και της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.