ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ "ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ"

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:30π.μ.., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο-Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια του κορωνοϊού covid-19.

Διαπιστώθηκε απαρτία λόγω, ότι ήταν η δεύτερη φορά που συγκλείστηκε η Γενική Συνέλευση, αφού αναβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που είχαν εφαρμοστεί στο νησί, για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ύστερα από την ομόφωνη απόφαση των παρευρισκόμενων μελών ορίστηκε ο κος. Γιαννούλης Γιάννης, ο οποίος ανέλαβε να διευθύνει τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρίες, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, στο νησί μας, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την προσβασιμότητα και την υγεία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος αφού ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη ανέφερε ότι η Γενική Συνέλευση αφιερώνεται στη μνήμη του Μάνεση Ιωάννη.