ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ "ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ" ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 3η ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3 Δεκέμβρη, το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της τοποθέτησης της πλατφόρμας στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζακύνθου, καθιστώντας το προσβάσιμο προς όλα τα Άτομα με κινητικές αναπηρίες. Η προσβασιμότητα του Πνευματικού Κέντρου ήταν ένα αίτημα του Σωματείου, το οποίο μετά από πολλές προσπάθειες του Σωματείου και σε συνεργασία με το Δήμο Ζακύνθου, υλοποιήθηκε. Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Σωματείου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζακύνθου κου. Κακολύρη Σταύρου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Παρακαλούμε πολύ για την κάλυψη.