ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Φ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΗΜΕΡΑ"

Στις 24 Ιανουαρίου 2022 ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία
 
«ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» παραχώρησέ συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» και μίλησε για την δημιουργία του Open Mall στην οδό Ταβουλάρη στην πόλη της Ζακύνθου.
 
            Ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος όπως τόνισε στη συνέντευξή του, αίτημα του Σωματείου είναι να εφαρμοστεί ο νόμος περί προσβασιμότητας και να είναι προσβάσιμη η περιοχή ώστε να μπορούν όλα τα άτομα με αναπηρία και κυρίως τα Άτομα με κινητική αναπηρία να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα σε αυτήν. Επίσης, ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος αναφέρθηκε και στο αίτημα του Σωματείου,  που είναι να υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία στον Άγιο Λάζαρο. Όπως τόνισε ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος στην συνέντευξή του το Σωματείο στις 22 Δεκεμβρίου 2021 έστειλε έγγραφο προς τον Δήμαρχο του Δήμου Ζακύνθου κο. Αρετάκη Νικήτα καις το πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείο στο οποίο τόνιζαν την αναγκαιότητα δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων κατόχων Ατόμων με Αναπηρία, με την ειδική σήμανση και διαγράμμιση των θέσεων με μπλε χρώμα όπως ορίζει ο Κ.Ο.Κ., καθώς και η δημιουργία ραμπών στα πεζοδρόμια της πόλης.   

Στις 24 Ιανουαρίου 2022 ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία

«ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» παραχώρησέ συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» και μίλησε για την δημιουργία του OpenMallστην οδό Ταβουλάρη στην πόλη της Ζακύνθου.

            Ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος όπως τόνισε στη συνέντευξή του, αίτημα του Σωματείου είναι να εφαρμοστεί ο νόμος περί προσβασιμότητας και να είναι προσβάσιμη η περιοχή ώστε να μπορούν όλα τα άτομα με αναπηρία και κυρίως τα Άτομα με κινητική αναπηρία να κυκλοφορούν ανεμπόδιστα σε αυτήν. Επίσης, ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος αναφέρθηκε και στο αίτημα του Σωματείου,  που είναι να υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία στον Άγιο Λάζαρο. Όπως τόνισε ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος στην συνέντευξή του το Σωματείο στις 22 Δεκεμβρίου 2021 έστειλε έγγραφο προς τον Δήμαρχο του Δήμου Ζακύνθου κο. Αρετάκη Νικήτα καις το πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείο στο οποίο τόνιζαν την αναγκαιότητα δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων κατόχων Ατόμων με Αναπηρία, με την ειδική σήμανση και διαγράμμιση των θέσεων με μπλε χρώμα όπως ορίζει ο Κ.Ο.Κ., καθώς και η δημιουργία ραμπών στα πεζοδρόμια της πόλης.