ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ισχύοντος Καταστατικού, την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 και ώρα 10:30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου του Δήμου Ζακύνθου, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης είναι :

1. Εκλογή Προέδρου της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

2. Παρουσία Έκθεσης ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3. Έγκριση Ισολογισμού-Απολογισμού Ταμείου 2021.

4. Έγκριση Προϋπολογισμού για το έτος 2022.

5. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου, έκθεση πεπραγμένων 2021.

Επισημαίνουμε ότι το Σωματείο ΑμεΑ «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» θα τηρήσει με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τότε, για την προστασία όλων των συμμετεχόντων. Η συμμετοχή των μελών και των συνοδών τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ( Εγγραφή, διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης, ψηφοφορία) θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και επιπλέον κατά την προσέλευση των Συνέδρων και των συνοδών τους θα απαιτείται και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας & ενός εκ των κάτωθι:

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 (Πράσινο Πιστοποιητικό)
Βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού Covid-19
Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR 72 ωρών, ή Rapid Test 48 ωρών
Δεν θα γίνουν αποδεκτές βεβαιώσεις αποτελεσμάτων αυτοδιαγνωστικών ελέγχων- self test!!!

Συμμετέχοντες που έχουν νοσήσει από τον Covid-19 εντός του τελευταίου 3μήνου προ της Γενικής Συνέλευσης, θα πρέπει να εκδώσουν Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 (Πράσινο Πιστοποιητικό), σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές της Ελληνικής πολιτείας αναπροσαρμόσουν τους όρους εισόδου και παραμονής σε κλειστούς χώρους, είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω προϋποθέσεις θα τροποποιηθούν ανάλογα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τονίζεται ιδιαιτέρως προς τα μέλη ότι σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την αναφερόμενη ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 14) συνέρχεται την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 , στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Μετά τη Γενική Συνέλευση το Σωματείο θα παραχωρήσει στα μέλη του (καφέ, αναψυκτικά και χυμό) στον πολυχώρο- Καφέ «Κόκκινος Βράχος».