Φ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 06 & 07 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Στις 19 Μαΐου 2022 ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος, παραχώρησέ συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Άγγελο Τετράδη. Ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στις εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής στις 06 και 07 Ιουνίου που θα γίνουν στα γραφεία του Σωματείου και ώρα 08.00- 15.00 μ.μ. και τόνισε ότι η παρουσία όλων και η ψήφος τους είναι η δύναμή τους, για ένα Σωματείο δυνατό και ενωμένο!!!
Επίσης, ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους στο νησί μας, όπως είναι η προσβασιμότητα στην πόλη της Ζακύνθου, σχετικά με τις ράμπες αλλά και τις θέσεις στάθμευσής για Άτομα με Αναπηρία. Παράλληλα, εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου ο Πρόεδρος αναφέρθηκε ότι μέλημα του Σωματείου είναι να τοποθετηθούν τα sea track, στις προβλεπόμενες παραλίες που έχουν οριστεί, αλλά και να επισκευασθούν και τα ήδη υπάρχοντα, από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μπορούν τα άτομα με κινητικές αναπηρίες να απολαύσουν το αγαθό της θάλασσάς.