ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ / ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» καλεί τα μέλη του, που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή παροχής συσσιτίου και τροφίμων ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης αντιμετώπισης του φαινομένου της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της υποστήριξης ομάδων του τοπικού πληθυσμού που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δύνανται να απευθύνονται στην κάτωθι Δομή Στήριξης του Δικαιούχου Φορέα έως 28 Δεκεμβρίου 2022 (προθεσμία υποβολής αιτήσεων) ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 07:00 – 15:00 μ.μ..

· Κοινωνικό Παντοπωλείο: Τεμπονέρα 20 Αγ. Χαράλαμπος Τ.Κ. 29100 Ζάκυνθος τηλ.: 2695024757 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

· Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Σωματείου μας: 2695048435 και ώρες: 09:00 – 13:00 μ.μ.