ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Φ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 ο πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» συνοδεία του Ταμία του Δ.Σ. κου. Παντή Σταύρου και του Αναπληρωματικού Γενικού Γραμματέα κου. Κολεύρη Παναγιώτη συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κο. Καποδίστρια Κωνσταντίνο και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας, Αλιείας και Κτηνοτροφίας κο. Τσιριγώτη Κωνσταντίνο. Σκοπός της συνάντησης ήταν τα μέλη του Δ..Σ του Σωματείου να ενημερώσουν τον Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στο νησί μας καθώς και να συζητήσουν για το μείζονος σημασίας και αναγκαιότητας που είναι η Δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο νησί, ώστε να μπορούν τα άτομα με αναπηρία να ζουν αυτόνομα και αξιοπρεπώς όταν το οικογενειακό περιβάλλον τους δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Επίσης, ο κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος ενημέρωσε τον κο. Καποδίστρια Κωνσταντίνο για τη δημιουργία προσβάσιμων παραλιών στο νησί, ενώ του τόνισε ότι το Σωματείο έχει στείλει έγγραφο προς τον Δήμο Ζακύνθου που είναι υπεύθυνοι για την αξιοποίηση του Προγράμματος που βρίσκεται σε ισχύ σχετικά με τη Δημιουργία Ολοκληρωμένων Προσβάσιμων Παραλιών στο νησί.
Τέλος, το Σωματείο κατέθεσε τις Θέσεις – προτάσεις του και εγγράφως στον Αντιπεριφερειάρχη.