ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Φ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Κο Θ. ΚΟΝΤΖΙΑΛΗ

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» Κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος συναντήθηκε στα γραφεία του Σωματείου με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κο. Κοντζιάλη Θεόδωρο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία του κου. Κοντζιάλη με το Σωματείο και η ενημέρωση του σχετικά με τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στο νησί μας. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος ενημέρωσε τον κο. Κοντζιάλη σχετικά με τα προβλήματα προσβασιμότητας που υπάρχουν στην πόλη της Ζακύνθου, την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο νησί που θα μπορούν να διαμένουν άτομα με αναπηρία, όταν αδυνατεί το οικογενειακό τους περιβάλλον να τα στηρίξει αλλά και για τη λειτουργία του Λευκού Ταξί που έχει μισθώσει το Σωματείο μας σε ιδιώτη και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Μπόχαλης και των ατόμων με αναπηρία στο νησί.
Ο κος. Κοντζιάλης Θεόδωρος έλαβε τα αιτήματα του Σωματείου και εγγράφως.