Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Μ. ΜΠΕΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Γ. ΚΟΚΛΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.Ζ. ΚΟ. Ι. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» Κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κο. Μπενίση Μάριο και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κο. Κόκλα Γεώργιο συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου κο. Ιωάννη Βασιλακόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία του κου. Βασιλακόπουλου με το Σωματείο και η ενημέρωση του, σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στο νησί μας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος ενημέρωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο. Βασιλακόπουλο Ιωάννη, σχετικά με τα προβλήματα, στον τομέα της υγείας, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στο νησί μας, ενώ ανάμεσα στα θέματα που κατέθεσε το Σωματείο μας στον κο. Βασιλακόπουλο ήταν η συνταγογράφηση φαρμάκων υψηλού κόστους καθώς και η εκτέλεση των συνταγών για αιμοκαθαρόμενους ασθενείς όπως ισχύει ήδη στο Νοσοκομείο με τους καρκινοπαθείς και την παραλαβή τους από το φαρμακείο του Νοσοκομείου, καθώς και η εύρυθμη λειτουργία όλων των κλινικών του Νοσοκομείου με την πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κος. Βασιλακόπουλος Ιωάννης έλαβε τα αιτήματα του Σωματείου και εγγράφως