ΑρχαιρεσίεςΣυνέδρια

 

Εκλογικός απολογισμός 2012

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.ΟΜ. ΑμεΑ. Δυτ. Ελλάδας & Ν.Ι.Ν.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «ASTIR», το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η συμμετοχή των εκλεγμένων αντιπροσώπων από τα σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς ξεπέρασε το 90%.
Το Σωματείο μας συμμετείχε με 17μελή αποστολή –( 14 συνέδρους και 3 συνοδούς ) .
Υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο έθεσαν, οι Κοι : Γρέκας Γιάννης, Καρυδάκης Διονύσιος και Σπίνος Ευστράτιος, ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή, οι Κοι : Μάνεσης Ιωάννης και Κοντόσταυλος Δημήτρης.
Μάλιστα μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Κος Γρέκας Γιάννης εκλέχτηκε τρίτος κατά σειρά ψήφων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ο Κος Κοντόσταυλος Δημήτρης εκλέχτηκε δεύτερος κατά σειρά ψήφων στη νέα Ελεγκτική Επιτροπή.
Επιπρόσθετα στις 23 Μαρτίου 2012 τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε., συνήλθαν σε Σώμα, σε συνεδρίαση που είχαν στην Πάτρα. Ο Κος Γρέκας πήρε τη θέση μέλους στο νέο Δ.Σ. και ο Κος Κοντόσταυλος τη θέση Α΄μέλους στη νέα Ε.Ε..