ΑρχαιρεσίεςΣυνέδρια

 

Εκλογικό αποτέλεσμα ΕΣΑΜΕΑ

Στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2013, διεξήχθη το 8ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ( Ε.Σ.Α.μεΑ.), στην Αθήνα.
Το Σωματείο μας συμμετείχε με 8 συνέδρους, που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο και για να ψηφίσουν το νέο Γενικό Συμβούλιο και τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή της Ε.Σ.Α.μεΑ.
Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία υπό τη νέα του σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν γιʼ αυτό το σκοπό στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Το Γενικό Συμβούλιο συνήλθε μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος προέδρευσε σʼ αυτή τη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την εκλογή των 15 μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της Συνομοσπονδίας.

Τα 15 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας προέρχονται από τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου ως ακολούθως: τα 4 μέλη εκπροσωπούν τους γονείς και νόμιμους κηδεμόνες ατόμων με αναπηρία και τα υπόλοιπα 11 είναι άτομα με αναπηρία και προέρχονται από τα μέλη του υπόλοιπου Γενικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του ισχύοντος καταστατικού .

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Κος Γρέκας Γιάννης εξελέγη με 153 ψήφους μέλος στο νέο Γενικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.μεΑ., εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.