ΓενικέςΣυνελεύσεις

 

Γενική συνέλευση 2015

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο – Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄.
Διαπιστώθηκε απαρτία αφού παρευρέθηκε πάνω από το 1/4 των ταμειακά εντάξει μελών, ( παρευρέθησαν 55 άτομα σε σύνολο ταμειακώς εντάξει 160 μελών).

Κατόπιν προτάσεως του Προέδρου του Δ.Σ., Κου Γρέκα Γιάννη, ψηφίστηκε ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Κος Γιαννούλης Ιωάννης.
Ακολούθως διαβάστηκε η ετήσια έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής 2014 και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη τόσο ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός 2014 όσο και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2015.
Τη Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Κος Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών και του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, πάνω σε θέματα που αφορούν το αναπηρικό κίνημα.