ΓενικέςΣυνελεύσεις

 

Γενική Συνέλευση 2016

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο – Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄.
Διαπιστώθηκε απαρτία αφού παρευρέθηκε πάνω από το 1/4 των ταμειακά εντάξει μελών, ( παρευρέθησαν 42 άτομα σε σύνολο ταμειακώς εντάξει 110 μελών).
Κατόπιν προτάσεως του Προέδρου του Δ.Σ., Κου Γρέκα Γιάννη, ψηφίστηκε ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Κος Γιαννούλης Ιωάννης.
Εκτός θεμάτων ημερησίας διάταξης, εκδόθηκε Ψήφισμα από τη Γενική Συνέλευση για την άμεση υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης, του οικοπέδου που βρίσκεται στη Δ.Ε. Αρκαδίων ( περιοχή Γάιδαρος) του Δήμου Ζακύνθου, από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να δημιουργηθεί το Διεθνές Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Κέντρο για την Αναπηρία.
Ακολούθως διαβάστηκε η ετήσια έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής 2015 και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη τόσο ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός 2015 όσο και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2016.
Στη συνέχεια εκλέχτηκε η Εφορευτική Επιτροπή, με τακτικά μέλη : 1. Κοντόσταυλου Κυριακή, 2. Λάππου Μαρία, 3. Καπνίση Αναστασία και αναπληρωματικά μέλη, 1. Αργυρόπουλος Παύλος, 2. Γεωργακόπουλος Δημήτρης.
Να σημειωθεί ότι παρευρέθηκε διερμηνέας της Νοηματικής γλώσσας, απεσταλμένη από την ΟΜ.Κ.Ε., η Κα Σοκολάκη Ειρήνη.
Με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών και του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, πάνω σε θέματα που αφορούν το αναπηρικό κίνημα.

Φωτογραφίες