ΓενικέςΣυνελεύσεις

 

Γενική Συνέλευση 2017

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο-Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄.
Διαπιστώθηκε απαρτία αφού παρευρέθηκε πάνω από το ¼ των ταμειακά εντάξει μελών.
Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν 40 μέλη, σε αριθμό ταμειακά εντάξει 80 μελών.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Γρέκας αφού χαιρέτησε τα παρευρισκόμενα μέλη και τα ευχαρίστησε για την παρουσία τους πρότεινε για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον κο. Γιαννούλη Ιωάννη και τα παρευρισκόμενα μέλη ψήφισαν ομόφωνα Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης να είναι ο κος. Γιαννούλης.
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διάβασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης και προχώρησε στην ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής 2016.
Έπειτα, διαβάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη τόσο ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2016 όσο και ο Προϋπολογισμός 2017.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Γρέκας ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα σημαντικότερα γεγονότα του 2016 , ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις- απορίες των μελών της Γενικής Συνέλευσης.
Αφού απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των μελών της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κήρυξε την λήξη της.

Φωτογραφίες