Γενική Συνέλευση 2018

Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο-Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄.
Διαπιστώθηκε απαρτία καθώς παρευρέθηκε πάνω από το ¼ των ταμειακά εντάξει μελών. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν 29 μέλη, σε αριθμό ταμειακά εντάξει 65 μελών.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος. Μάνεσης πρότεινε για Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον κο. Γρέκα Γιάννη, και τα παρευρισκόμενα μέλη ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κος. Γρέκας προχώρησε στην ανάγνωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης. Ενώ διαβάστηκε από την κα. Μαμφρέδα Άννα η έκθεση ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Έπειτα, διαβάστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2017 καθώς και ο Προϋπολογισμός 2018, τα οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Έπειτα, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης άνοιξε κατάλογο με ερωτήσεις- τοποθετήσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης, όπου μέλη της Γενικής Συνέλευσης εξέφρασαν τις παρατηρήσεις του και συζήτησαν τα ερωτήματά τους.
Κατόπιν, της συζήτησης έληξε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ».

Φωτογραφίες