Γενική Συνέλευση 2019

Το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 17:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο-Καφέ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄.
Διαπιστώθηκε απαρτία αφού παρευρέθηκε πάνω από το ¼ των ταμειακά εντάξει μελών.

( παρευρέθησαν 25 μέλη, σε αριθμό ταμειακά εντάξει 61 μελών )
Στη συνέχεια ο Κος. Μάνεησης πρότεινε ποιος από τα παρευρισκόμενα μέλη θα ήθελε να προεδρεύσει στη Γενική Συνέλευση. Η κα. Καπνίση και ο κος. Καρυδάκης έθεσαν υποψηφιότητα. Τα παρευρισκόμενα μέλη με ανάταση των χεριών ψήφισαν την κα. Καπνίση.(13 ψήφους η κα. Καπνίση, 3 ψήφους ο κος. Καρυδάκης)
Η κα. Καπνίση αφού πήρε τη θέση του Προέδρου της Συνέλευσης , χαιρέτησε και ευχαρίστησε με τη σειρά της τα παρευρισκόμενα μέλη , για την τιμή να την ψηφίσουν.
Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Γ.Σ., αφού διάβασε την Πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης , αναφέρθηκε στα θέματα της ημερησίας διάταξης.
Στη συνέχεια πέρασε στο επόμενο θέμα της ημερησίας διάταξης , στην έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής για το 2018. Έτσι η Πρόεδρος της Γ.Σ., έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής, Κο. Βυθούλκα Παναγιώτη, ο οποίος διάβασε την έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής 2018.
Το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Γ.Σ.., Κα. Καπνίση και διευκρίνισε ότι ο οικον. απολογισμός 2018 συμφωνεί απόλυτα με την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
Η Πρόεδρος της Γ.Σ., ρώτησε τα παρευρισκόμενα μέλη αν έχουν να ρωτήσουν κάτι σχετικό με αυτά που άκουσαν.
Αφού δεν υπήρξαν άλλες ερωτήσεις η Πρόεδρος της Γ.Σ. έθεσε σε ψηφοφορία την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και τον οικονομικό απολογισμό του 2018, και πρότεινε την ταυτόχρονη ψηφοφορία και για τα δύο.
Τα μέλη , ενέκριναν παμψηφεί τον οικονομικό απολογισμό του 2018 και την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Γ.Σ., έδωσε το λόγο στον υπάλληλο του Σωματείου, Κο Σκιαδόπουλο Γιάννη, ο οποίος διάβασε τον Προϋπολογισμό του 2019.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ρώτησε τα μέλη αν έχουν ερωτήσεις πάνω σε αυτά που άκουσαν.
Αφού δεν υπήρξαν ερωτήσεις, η Πρόεδρος της Γ.Σ., έθεσε τον Προϋπολογισμό του έτους 2019 σε ψηφοφορία.
Τα μέλη ενέκριναν παμψηφεί τον Προϋπολογισμό του έτους 2019.
Έπειτα, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος. Μάνεσης Ιωάννης και άνοιξε κατάλογο με ερωτήσεις – τοποθετήσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης , όπου μέλη της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν τις παρατηρήσεις και τις απόψεις τους πάνω σε θέματα που απασχολούν το αναπηρικό κίνημα.
Κατόπιν, της συζήτησης έληξε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ».

Φωτογραφίες