ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΣΑΜΕΑ Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ, ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΣΑΜΕΑ Μ. ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ALBER SCHLEGEL

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης επισκέφτηκε την Ζάκυνθο και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ζακύνθου Φίλιππος Βαρδακαστάνης και τον νεοεκλεγέντα μέλος του γενικού συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ Μάριο Μπενίση, με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στην Ζάκυνθο.

Οι προαναφερόμενοι συναντήθηκαν με τον Albert Schlegel ο οποίος είναι συχνός επισκέπτης του νησιού και κατάγεται από την Γερμανία. Ο κύριος Albert Schlegel είναι ειδικός σε θέματα εκπαίδευσης Τυφλών Παιδιών και συμβολικά παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ και στον πρόεδρο τον Ποπολάρων Λευκά Μπαστούνια ειδικά για την εκπαίδευση τυφλών παιδιών στην κινητικότητα.

Οι πρόεδροι της ΕΣΑμεΑ και του Σωματείου τον ευχαρίστησαν για την συμβολική χειρονομία και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ δήλωσε ότι θα παραδώσει τα λευκά μπαστούνια στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών στην Αθήνα.