ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.ΟΜ.ΑμεΑ.

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ΄΄ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ΄΄, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, αρχαιρεσίες του Σωματείου με θέμα εκλογή αντιπροσώπων για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.ΟΜ.ΑμεΑ. που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 06 Απριλίου 2024, παρουσία της Νομικής Συμβούλου, Κας Πέττα Αγγελικής.
Η εκλογική διαδικασία διήρκεσε , όπως προαναφέραμε 2 ημέρες, την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, και ώρες από τις 8:00π.μ. – 16:00μ.μ.

Στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00μ.μ, άνοιξε η κάλπη παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Σωματείου, Κας Πέττα Αγγελικής και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι.

Εκλέγονται ως αντιπρόσωποι του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου

« ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» για το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.ΟΜ.ΑμεΑ. οι 5 πρώτοι υποψήφιοι, πλειοψηφώντας σε σταυρούς προτίμησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου κος. Βαρδακαστάνης Φίλιππος, ο Ταμίας του Δ.Σ. κος. Παντής Σταύρος, ο κος. Γρέκας Ιωάννης, ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κος. Μπενίσης Μάριος, και η κα. Παπαδάτου Φωτεινή.