ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΕΛΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σωματείο ατόμων με αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» ενημερώνει τα μέλη του, σύμφωνα με την πρόσκληση που έλαβε, ότι το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας στην Αγία Μαρίνα υλοποιεί τον Οκτώβρη (9-30/10/24) υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού, 2 εκπαιδευτικές δράσεις για ΑΜΕΑ με αφορμή την έκθεση “Αρωματικά Ταξίδια: Εξερευνώντας τον Κόσμο των Βοτάνων”.

Ειδικότερα, θα γίνουν στο μουσείο δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα (09-15/10/24 και 16-22/10/24) με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, προκειμένου οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν σύγχρονα έργα τέχνης με εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής και χαρακτικής: θα γνωρίσουν τα βότανα στους αρχαίους μύθους, θα τα αναγνωρίσουν σε φυσική ή αποξηραμένη μορφή και θα πειραματιστούν δημιουργικά προκειμένου να τα αξιοποιήσουν επαγγελματικά.

Σημείωση: για τη δωρεάν συμμετοχή των συμμετεχόντων και των φροντιστών τους, είναι απαραίτητή η προδήλωση συμμετοχής μέσω στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 2695 065040.

Η καθημερινή διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 3 ώρες (9.30π.μ – 12.30μ.μ) και σε όλους τους συμμετέχοντες των Α ή Β δράσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στοo Σωματείο: 2695048435.